Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Båtlån

Ekspres Bank Søk Forbrukslån

Ekspres Bank Søk Forbrukslån
Hjemmeside Ekspres Bank

Ekspres Bank er en norsk filial av danske EkspresBank, og tilbyr sine kunder effektive og gunstige finansieringsløsninger uten krav til pantesikkerhet. Du er kun et par klikk fra å søke om lån

Ekspres Bank Finansiering

Ekspres Bank skal tilby sine kunder effektive og gunstige finansieringsløsninger uten krav til pantesikkerhet. De har valgt å tilby et fåtall produkter, slik at de kan opprettholde en ekspertise og spesialisering innenfor deres produkter, som kommer kundene deres til gode. For øyeblikket tilbyr de kun EkspresLån, men de vil senere lansere låneforsikring og kredittkort med samme høye kvalitet og brukervennlighet som EkspresLån.

Ekspres Bank i Norge
Ekspres Bank er en norsk filial av danske Ekspres Bank A/S. Ekspres Bank i Norge har naturligvis konsesjon til å drive bank og er underlagt de samme strenge lover, krav og reguleringer som andre banker i Norge. Gjennom Ekspres Banks logo, som symboliserer en voksende spire med ny energi og ideer, og bankens kjerneverdier: troverdighet, fleksibilitet og tilgjenglighet, er Ekspres Banks målsetning å tilføre en ny dimensjon til det norske bankmarkedet for usikrede lån og kreditter, og støtte opp under bankenes ansvar for å tilby riktige kunder riktig gjeldsbelastning og en sunn økonomi.

Du er kun et par klikk fra å søke om lån

Ekspres Bank Historie
Ekspres Bank A/S i Danmark ble etablert helt tilbake til året 1987 som Handelsfinans og en del av Danske Bank. Ekspres Bank A/S ble i 2005 kjøpt av det franske bankkonsernet LaSer S.A., som eier banker over store deler av Europa. LaSer S.A. eies av én av verdens største banker, franske BNP Paribas, og én av verdens største kjøpesenterkjeder, Galleries Lafayette. Gjennom sitt store engasjement og sterke fokus på innovasjon og kundeservice, har Ekspres Bank A/S opplevd en enorm utvikling innenfor utlån, og har i dag i overkant av 110.000 kunder i Danmark.

Hjemmeside Ekspres Bank


Spar penger - kjøp nå