Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Refinansiering

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank
http://www.santander.no

Santander Consumer Bank tilbyr flere gode låne muligheter med lang nedbetaligs tid. Santander, en av verdens 5 største finansinstitusjoner

Santander Consumer Bank


Santander Bank er kjent for de fleste av oss, og har et godt fotfeste i det Norske markedet med sine tjenester. Santander Consumer Bank AS er eiet av Santander Consumer Finance, som inngår i Grupo Santander, en av verdens 5 største finansinstitusjoner. Santander Consumer Finance er blant de ledende i Europa innen bil- og forbruksfinansiering. Selskapet er representert i 14 land i Europa. Norden er definert som et satsningsområde.

Santander Consumer Bank AS har som mål å være et av de ledende selskaper i Norden. Selskapet har 370 ansatte i Norge, Sverige,Finland og Danmark og en forvaltningskapital på NOK 30 mrd.

Lån inntil 250.000 kr - uten sikkerhet !

 

Santander er en bank som ønsker å bli en mer personlig samarbeidspartner for deg. De vet og respekterer at det er en privatsak hva du ønsker å bruke pengene til – derfor er de gjerne med på å skreddersy en finansieringsløsning som passer til ditt behov. De vil hjelpe deg med pengene du trenger for å kjøpe det du ønsker deg.

Hos Santander kan du låne fra 10 000 til 250 000 kr uten krav om sikkerhet. Tilbakebetalingstiden tilpasser de også gjerne til dine ønsker; i enkelte tilfeller kan de strekke seg helt til 15 år. Det er du og planene dine som bestemmer. Santander vil gjerne ha flest mulige fornøyde, kredittverdige kunder – derfor vil du oppleve at kredittvurderingen skjer raskt og at du får svar på din lånesøknad etter kort tid. 

 

Søk om lån via lenken for søknadsskjema nedenfor. Legg merke til at du selv via lånekalkulatoren kan finne ut hva ulike lånebeløp og valgfri nedbetalingstid vil gi deg i månedsbeløp.

Søk om lån hos Santander her

Santander samarbeider  med ELCON Bil og fritidsfinansiering.

Under produktnavnet ELCON selges og markedsføres finansiering av bil, mc, caravan og båt . Hos de får du meget gode betingelser på din finansiering, kun med pant i objektet du kjøper eller leaser. Det betyr at du slipper å belaste boligpantet ved kjøp av f. eks. bil. Nedbetalingstiden på lån kan strekke seg til hele 10 år med ELCON billån, noe som gjør produktet til et godt alternativ til lån med pant i bolig.

 
De kan dessuten tilby fordeler som:

      Markedets beste rabatter på bensin og diesel.
      Betalingsfrihet
      Fleksibel betaling
      Valgfri forfallsdato
 
Beregn og søk billån her


Spar penger - kjøp nå