Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Helse/Trening

AlphaOmega3 superba Krill

AlphaOmega3 superba Krill
www.alphaomega3.no

AlfaOmega3 krill stammer fra det kalde, rene farvannet rundt Antarktis og er utvunnet fra Euphasia superba.

Om AlphaOmega3

AlfaOmega3 krill stammer fra det kalde, rene farvannet rundt Antarktis og er utvunnet fra Euphasia superba. Krill er spekket med positive virkestoffer for kroppens viktigste områder.

Krill ser ut som små reker, men blir bare 5 cm lange. Men til tross for at de er små, er de trolig det viktigste dyret i det antarktiske økosystemet - som mat for hval, pingvin, blekksprut, sel, sjøfugl og fisk. Fordi krill ligger på bunnen av næringskjeden, er krill et svært rent produkt sammenlignet med dyr høyere opp i næringskjeden.

Vi har nå fanget den aller fineste og reneste krillen på markedet som er svært rik på Omeaga -3 - 6 og 9 og de viktige EPA- og DHA -fettsyrene. Krill inneholder samtidig beskyttelse i form av superantioksidanten Astaxanthin. I tillegg inneholder krill unike fosfolipider for dannelse av sunne cellemembraner. Krill har vist seg å optimalisere hjernefunksjonen og være effektiv mot depresjoner, og forskning viser blant annet også positive effekter på sunne ledd og et sunt hjerte.

Krilloljens unike egenskaper er nøye dokumentert gjennom kliniske studier.

Besøk deres hjemmeside HERSpar penger - kjøp nå