Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Helse/Trening

Bodycareshop Herbalife

Bodycareshop Herbalife
Hjemmeside Bodycareshop

Herbalife nettbutikk - Vektkontroll - Helsekost - Trening

Om Bodycareshop


 Bodycareshop.no – en gruppe selvstendige distributører – omsetter produkter for Herbalife. Herbalife ble grunnlagt i 1980 og finnes i dag i over 65 land. Produktene har vært i salg i Norge siden 1995.

Daglig bruker over 35 millioner mennesker verden over disse produktene – hovedsakelig ernæringsprodukter – til bruk for kontroll av vekt / tap av vekt på en sikker og effektiv måte. Herbalife er nr. 1 på vekttap i verden.

Herbalife samarbeider med Professor Louis Ignarro – som fikk Nobelprisen i medisin i 1998 for utvikling av enestående, patenterte produkter – for å bevare en frisk og sunn kropp.

For et par år siden åpnet Herbalife sitt laboratorium i Los Angeles. Der forskes det vitenskapelig på utvikling og forbedring av noen av våre toneangivende ernæringsprodukter.

Herbalife har også en meget anerkjent serie med hudpleieprodukter. Mange års forskning på indre ernæring har også gitt revolusjonerende produkter for ytre ernæring.

Produktene selges ikke i butikk og kan bare kjøpes fra selvstendige Herbalife distributører. Dette for at produktbrukeren alltid skal få personlig oppfølging og ha sin egen kontaktperson.

Alle distributørene har personlig erfaring i bruk av produktene.

Det er 30 dagers fornøydgaranti på alle Herbalifes produkter.

Hjemmeside BodycareshopSpar penger - kjøp nå