Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Helse/Trening

Gymgrossisten Norge

Gymgrossisten Norge
Gymgrossisten.no

Gymgrossisten er Nordens største leverandør av kosttilskudd til laver priser og rask levering. Finn enkelt frem til kosttilskudd og apparater tll din neste trening.

Gymgrossisten Kostilskudd & Trening


Gymgrossisten

Gymgrossisten.no er en av Norges ledende internetbutikker innenfor trening og helse. Her finner idrettsmenn og idrettskvinner højkvalitets kosttilskud, treningsmote, funksjonelt treningstøy og treningsutstyr. Selskapets vekst skyldes et bredt spekter av kunder i form av pris, kvalitet, service og leveringsvilkår.
 
Nordens største
Gymgrossisten.no er en del av Gymgrossisten.com som er Nordens største leverandør av kosttilskudd. Firmaet har utviklet seg sterkt siden oppstarten i 1996 og kan oppdeles i to deler; internetsalg og franchisebutikker. Internetsalget startet allerede i 1998 og er firmaets viktigste salgskanale. På hjemmesiden finner man detaljert informasjon om de forskjellige produktene og blir daglig oppdatert.
 
Utviklingen fra å ha vært et litet enkeltstående firma til å bli Nordens største innenfor sin bransje, har fått oppmerksomhet i næringslivet. Det har medført at Gymgrossisten.com siden 2005, flere ganger har blitt utnevnt til et av Sveriges mest fremgangsrike firmaer av "Veckans Affärer" og til et Gazellefirma av "Dagens Industri".
 
Vår størrelse er vår styrke
Gymgrossisten.no og Gymgrossisten.com er det største firma i Norden innenfor salg av kosttilskudd og har raskt fått en ledende posisjon på nettet i Sverige, Finland, Norge og Danmark. Det betyr at firmaet er en attraktiv samarbeidspartner hos leverandører og kan derfor holde prisene til forbrukeren nede. Gymgrossisten vil fortsette med å fokusere på gode kundetillbud i form av pris og kvalitet.

Sjekkpris på kostilskudd fra gymgrossisten, de er flinke til å konkurrere på pris. Vi ser også at gymgrossisten stadig kommer med nye og spennende produkter innen trening og kroppsbygging. Les mer HER

Husk du får fri frakt for bestilling over kr 500 og de kjører ofte kampanjer på Gymgrossisten.com


Spar penger - kjøp nå