Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Helse/Trening

KaktusPillen mot tømmermenn

KaktusPillen mot tømmermenn
Hjemmeside kaktuspillen

KaktusPillen  som hjelper mot tømmermenn dagen derpå

Kaktus Pillen


Det er vitenskapelig bevist og dere tusenvis av festglade mennesker vet det også: Kaktus-pillen forebygger tømmermenn. Nå kan du gå på fest og hygge deg uten å være bekymret for å våkne opp neste morgen ødelagt av de forferdelige tømmermennene. Du tar 3 Kaktuspille kapsler noen timer før du begynner å drikke øl, vin eller sprit.

Mer informasjon om katuspillen


Vitenskapelig undersøkelse
En vitenskapelig undersøkelse foretatt på Tulane Universitetet i New Orleans viser at de fleste testpersoner fikk det vesentlig bedre, dersom de tok kapsler med ekstrakt fra den mexicanske nopal-kaktusen (Opuntia ficus indica) og antallet av alvorlige tilfeller av tømmermenn ble halvert hos de som brukte tilskuddet.
Undersøkelsen ble foretatt på 55 personer. Det var en såkalt dobbelt-blindet undersøkelse, hvor halvdelen fikk det aktive stoffet og den andre halvdelen fikk et såkalt placebo. Etter to uker gjentok man testen og her var produktene byttet om.
Det viste seg at nopal-tilskuddet spesielt hadde innvirkning på ubehag, tørst og matglede – noen av de verste og mest utbredte konsekvenser av for mye alkohol. Nesten alle som fikk nopal, hadde mindre gener, og de verste tilfellene av tømmermenn ble halvert. De amerikanske forskerne er inne på at tømmermenn skyldes en betennelses- og forgiftningstilstand som oppstår når man drikker alkohol. Det problemet ordner kaktusen.

Besøk hjemmeside kaktuspillen


Spar penger - kjøp nå