Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Helse/Trening

TV Shop Tilbud & Produkter

TV Shop Tilbud & Produkter
Hjemmeside TVshop

TV-Shop selger unike produkter innen fitness, helse og skjønnhet. Alltid med 30 dagers åpent kjøp!

TV Shop Tilbud & Produkter

TV-Shop er en del av Guthy-Renker Europe. Guthy-Renker ble etablert i 1988 og er i dag et av verdens største direkte respons tv selskap med en omsetning på mer enn 1,3 milliarder dollar og en årlig vekst rate på 25% over de siste 10 år.

TV-Shop konsentrerer seg om direkte “respons” via TV & Radio, spots, informative kampanjer, reklame og distribusjon. De  har et bredt sortiment av fitness, skjønnhetspleie til hjemmeartikler og “gjør-det-selv-produkter”. TV-Shop er det største DRTV firma i Europa. Vi har et erfarent team av produktutviklere, salgs- & marketingpersonale, som behandler alle produkter med høyeste prioritet.

For å kunne handle på tvshop.com må man registrere seg først. Det gjør man her.

TV-Shop krever ikke kun kvalitetsprodukter fra verdensomspennende leverandører, men produserer dessuten egne salgshows under TV-Shops “branding”. De kan levere produkter til de europeiske kundene før de er tilgjengelige i butikkene.I TV-Shops 20 års levetid, er integrert marketing, levering og diverse varehussystemer blitt utviklet. Med interne tele-marketing kontorer kan de levere produkter innen Europa hurtig og enkelt, noe som innebærer fordelaktig leveringstid til kundene våre. TV-Shops velorganiserte infrastruktur gjør oss europeisk markedsledende innenfor DRTV.

Besøk Hjemmeside TvShop


Spar penger - kjøp nå