Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Helse/Trening

VitaeLab Kosttilskudd

VitaeLab Kosttilskudd
Hjemmeside VitaeLab

VitaeLab AS spesialiserer seg på naturlig kosttilskudd.

Om VitaeLab


VitaeLab AS spesialiserer seg på naturlig kosttilskudd og har lang erfaring med produksjon og salg av helsekostprodukter. Deres produktportefølge inneholder VitaePro, OmegaPro, BioPro og MultiPro. I dag har de tusenvis av fornøyde kunder i Norden.
VitaeLab selger naturbaserte kosttilskudd direkte til brukere og deres ambisjon er å bli Europas ledende leverandør av grunnleggende kosttilskudd. Deres produkter er basert på veldokumenterte ingredienser fra anerkjente leverandører, og produksjonen foregår i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP).

Strenge krav til produkt og kvalitetssikkerhet

Hos VitaeLab legger de stor vekt på å jobbe innefor de rammene myndighetene til enhver tid setter. De har retningslinjer som sikrer kvalitet i alle ledd under produksjonsprosessen. De har en egen kvalitetssjef som sikrer at produktenes ingredienser, sammenstening og markedsføring er innenfor de retningslinjene som myndighetene til enhver tid krever. De er opptatt av at de kan dokumentere den produktefftekten som markedsføres.

Produkt og kvalitetssikkerheten forsikres også gjennom de strenge krav de stiller til deres leverandører og produsenter og ikke minst til dem selv.

Besøk Hjemmeside VitaelabSpar penger - kjøp nå