Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Helse/Trening

Yves-Rocher Parfyme & Kroppspleie

Yves-Rocher Parfyme & Kroppspleie
Yves-Rocher Hjemmeside

Hos Yves Rocher finner du Hudpleie, Makeup, Parfyme, Kroppspleie ,solbeskyttelse og Hårpleie.

Yves-Rocher Parfyme, Kroppspleie


Yves Rocher er markedsførende  innen skjønnhetspleie i Frankrike

I deres nettbutikk finner du mer enn 600 skjønnhetsprodukter innen bl.a hudpleie, makeup, parfyme og kroppspleie. Samtlige produkter har sin opprinnelse i planteriket.

 Alle kunder får premier uten ekstra omkostninger i hver bestilling og fraktfritt ved bestilling over 150 kroner. Gjennomsnittsverdien er ca 300 kroner. Produktnyheter og fordelaktige tilbud (opp til 50% rabatt) hver måned.

Skjønnhet og trygghet
Yves Rocher er det eneste varemerket innenfor skjønnhetspleie som kontrollerer alle steg, fra innhøsting og produksjon til salg. Eller fra plante til hud. Det er derfor de kan tilby prisgunstige produkter, med de aller beste egenskapene.

Plantene beskyttes og kontrolleres
I La Gacilly har Yves Rocher 44 hektar mark, der andelen av økologisk sertifiserte avlinger stadig øker. Yves Rocher, og deres leverandører, følger en streng plante og miljøpolicy. Genemanipulerte ingredienser er helt klart forbudt. De bruker først og fremst dyrkede planter og deler av plantene som kommer igjen.

Yves-Rocher planter 5 millioner nye trær
Yves Rochers virksomhet baseres på naturen. Verken planter eller miljø skal trues av deres virksomhet. De gir også tilbake. ”Plant for the planet” – plante for jorden, som er en del av FNs miljøprogram – innebærer at vi skal plante 5 millioner trær i løpet av tre år.

Besøk Yves-Rocher sin hjemmeside


Spar penger - kjøp nå