Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Kontaktlinser

YourLenses Billige Kontaklinser

YourLenses Billige Kontaklinser
Besøk YourLenses Hjemmeside

YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. De har ofte 50% lavere priser enn tradisjonelle optikere.

YourLenses Kontaklinser


Sjekkpris har sett litt på yourlenses og kan bekrefte at de kan konkurrere på pris. Uansett vil vi anbefale å sammenligne prisene på www.kontaklinser.no prisene kan varier pr produkt, og kontaklinser.no har 100% oversikt.

Litt informasjon om YourLenses


YourLenses har siden 2003 vært prispresser nummer én på det europeiske linsemarkedet. Kontaktlinser er en forbruksvare, en nødvendighet for mange, og de mener  at lav pris og høy kvalitet er de viktigste faktorene i forbindelse med kjøp av linser. Deres målsetning er derfor å alltid tilby markedets laveste pris på kontaktlinser av høyeste kvalitet.
 
Laveste prisgaranti
yourlenses overvåker daglig konkurrentenes priser og oppdaterer deres egne kontinuerlig for å alltid kunne tilby en lavere pris. Gjennom deres laveste prisgaranti forsikrer vi deg som kunde om at linsene som kjøpes ikke kan fås til lavere pris, men vi anbefaler at du sammenlingen på kontalinser.no


Enkelhet
De synes også at det skal være enkelt og behagelig å bestille linser fra YourLenses, og det er derfor de leverer linsene direkte hjem til deg. For at du skal kjenne deg trygg i forbindelse med kjøpet, tilbyr de også full returrett på produkter du bestiller fra yourlenses.

Besøk yourlenses sin hjemmeside

Spar penger - kjøp nå