Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

IP telefon

Telio Brebåndstelefoni

Telio Brebåndstelefoni
Telio Hjemmeside

Billig bredbåndstelefoni fra Telio Ring fastnett i Norge og til store deler av verden for kroner 0,-.

Telio Brebåndstelefoni

Telio SA er en del av Telio konsernet som, med sitt norske hovedkontor, er en av Europas ledende leverandører av løsninger for  IP kommunikasjon og bredbåndstelefoni. Telio SA er den største tilbyder av slike tjenester til privatmarkedet i Norge faktisk. Fordi en rekke land, herunder Norge, behandler ren IP-IP kommunikasjon regulatorisk og avgiftsmessig forskjellig fra tradisjonell telekommunikasjon, har Telio konsernet, på samme måte som andre internasjonale aktører som Skype og FWD, valgt å levere den rene IP-kommunikasjonen og samtrafikk med det vanlige nasjonale telenett som to selvstendige tjenester. Telio SA leverer rendyrket tilrettelegging for IP kommunikasjon, mens samtrafikk leveres av nasjonale, registrerte teleoperatører som egen tjeneste. I Norge leveres telefonien gjennom selskapet Telio Telecom AS, som er en registrert tilbyder av telefonitjenester i Norge. Bak løsninger og produkter står noen av verdens fremste eksperter innenfor IP-kommunikasjon. De teknisk ansvarlige har lang erfaring fra slike oppgaver, og har vært med på å designe og sette i drift noen av de største telefonnett i verden, som i dag anvendes for IP telefoni.

Se nærmere på hva Telio kan tilby HER

Lei av høye telefonregninger ?, eller det er vi jo alle, sjekkpris har sett nærmere på Telio.


De fleste betaler langt mer for både fast og mobiltelefon enn det som er nødvendig. Dersom du ikke lenger ønsker å tilhøre denne gruppen, bør du bytte til telefoni fra Telio i dag! Telio er Norges ledende leverandør av bredbåndstelefoni med over 150 000 fornøyde registrerte kunder. For en fast lav pris per måned ringer du for kroner 0,- per minutt i Norge og til store deler av verden.

De sier det lønner seg å være Telio-kunde !

Vi ser at Telio har faktisk oppkoblingsgaranti!

Å koble til utstyret fra Telio er svært enkelt faktisk, de fleste kundene deres klarer dette trolig selv. Skulle du alikevel støte på problemer, kan du sette din lit til deres oppkoblingsgaranti, som garanterer deg ubegrenset gratis kundestøtte via både telefon og e-post, og dersom det er nødvendig sender de en profesjonell installatør hjem til deg, og det helt gratis.

Prøv Telio i 30 dager HER


Spar penger - kjøp nå