Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Programvare

McAfee Antivirus Programvare

McAfee Antivirus Programvare
Hjemmeside McAfee

McAfee for forbrukere har løsninger i verdensklasse for detalj- og netthandel.

Om McAfeeMcAfee for forbrukere


McAfee for forbrukere har løsninger i verdensklasse for detalj- og netthandel. De er utviklet for å sikre, beskytte og optimalisere datamaskinene til forbrukere og dem som har hjemmekontor.

McAfees avanserte detaljhandelløsninger for stasjonære PCer har førsteklasses programvare for antivirus, sikkerhet, kryptering og PC-optimalisering. McAfees administrerte sikkerhetstjenester for Internett benytter et patentert system og en patentert prosess for levering av programvare gjennom en nettleser for å kunne tilby disse tjenestene til Internett-kunder via webområdet home.mcafee.com. Dette webområdet er et av de største webområdene på Internett for betalingsabonnementer, med over to millioner aktivt betalende abonnenter.

McAfee, Inc., som har hovedkontor i Santa Clara, California, er en ledende leverandør av løsninger for nettverkssikkerhet og tilgjengelighet. McAfee produserer førsteklasses løsninger for datasikkerhet – løsninger som hindrer inntrenging på nettverk og beskytter datamaskinsystemer mot neste generasjons forskjellige angrep og farer. Du finner flere opplysninger om McAfee på www.mcafee.com.

Alle McAfee-produkter støttes av den respekterte forskningsorganisasjonen McAfee AVERT, som beskytter McAfee-kunder mot de siste og mest komplekse virusangrepene.

Hjemmeside McAfee


Spar penger - kjøp nå