Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Programvare

MPX.no - Elektromarked

MPX.no - Elektromarked
Hjemmesiden til MPX.no

Sjekkpris og finn populære produkter og tilbud fra MPX.no Elektromarked  Raskt, trygt og enkelt.MPX.no - Elektromarked


Sjekkpris har sett nermere på MPX.no, det ble startet i mai 2002 og er en del av konsernet Komplett ASA - Nordens største e-handelsselskap. I 2009 hadde konsernet en samlet omsetning på 3.750 milliarder norske kroner og sendte ut en ordre hvert 23. sekund (døgnet rundt, syv dager i uken) til deres kunder. MPX.no er i dag Norges nest største innenfor sitt produktområde. Selskapet har over 30 ansatte some hjelper deg med det du måtte trenge.

Sjekkpris og finn populære produkter og tilbud fra MPX.no Elektromarked  Raskt, trygt og enkelt HER

Datautstyr
Lyd & Bilde
Mobil & GPS
Foto & Video
Spill & Konsoll
Hus & Hjem


Sjekkpris har sett på MPX sin kompetanse:

Mpx kan skilte med en solid kompetanse og lang bransjeerfaring innen IT og netthandel. De har dyktige medarbeidere som har som filosofi at alle kunder skal gjøre en litt bedre netthandel innen data og forbrukerelektronikk. Det satses på et bredt og rikholdig sortiment av kjente merkevarer til markedets beste priser.

Videre kan alle kunder være trygge på at leveringsevnenen til Mpx.no er på topp. Man vil kunne føle seg trygg på at hvis man sjekker priser, levering og betalingssikkerheter er de blant de beste i Norge på dette. Mpx kan levere raskt og effektivt rett fra lager, i tillegg til at Nå kan du hente varene i Oslo på Pick-up-point Vinderen og Skårer. Både næringslivet og privatpersoner er velkommen til en god handel i nettbutikken mpx.noSpar penger - kjøp nå