Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Programvare

Norton Antivirus Fra Symantec
Norton 360 Versjon 5.0

Norton Antivirus Fra Symantec
Hjemmeside Norton Antivirus

Norton - Symantec hjelper forbrukere og organisasjoner å sikre og administrere sin informasjonsdrevne verden. Deres antivirus programmer og tjenester beskytter deg mot flere typer virus trusler mot din PC.

Norton Antivirus Fra Symantec

Det er mange programmer å velge mellom innenfor antivirus. Norten antivirus fra Symantec er nokk den mest brukte i det norske markedet. Symantec ble opprettet i året 1982 av visjonære dataforskere. Og i den ånden endret Symantec seg i takt med teknologien. De fokuserer på å levere sikkerhets lagrings og systemadministrasjonsløsninger som hjelper bedrifter og forbrukere å sikre og administrere sin informasjon på datamarskinen. Våre erfaringer i Sjekkpris med Norton er meget gode, men vi har opplevd at med en gammel pc, kan Norton svelge mye av kapasieteten din, og gjøre at ting går noe tregere.

Aktuelle produkter fra Symantec

 Norton 360™ Versjon 4.0 Premier EditionNorton™ Internet Security 2011Norton™ AntiVirus 2011
            Les Mer                      Les mer                       Les mer

Det har aldri vært lettere å holde seg beskyttet, det er Bare å klikke på linken nedenfor for å oppgradere til mer omfattende sikkerhet, eller velg produktet du allerede eier, for å fornye den eksisterende beskyttelsen.  Oppgraderinger og fornyelser

Symantec hjelper forbrukere og organisasjoner å sikre og administrere sin informasjonsdrevne verden. Ders programmer og tjenester beskytter mot flere trusler, på flere punkter, på en mer omfattende og effektiv måte og gir deg som bruker en trygghet på alle områder som gjelder bruk og lagring av informasjon.

Besøk Symantec Hjemmeside


Spar penger - kjøp nå