Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Programvare

Adobe Programvare

Adobe Programvare
Hjemmeside Adobe

Adobe programvare til alle typer presetasjon & design i hjemmet eller på jobben. Finn enkelt frem til programvare som dekker dine behov.

Adobe Programvare


Adobe har gjennom tid revolusjonert måten det nå arbeides på med ideer og informasjon over hele verden med sin programvare.

De hjelper sine kunder med å opprette og levere innhold og programmer så de kan realisere sitt forretningspotensiale. Gjennom deres samarbeid gjør de spennende digitale opplevelser om til mer verdifulle interaksjoner  via medier og enheter, hvor som helst og når som helst.

Hjemmeside Adobe

Adobe Creative Suite 5

Creative Suite 5 Design Premium inneholder nye effektive designverktøy for oppretting av illustrasjoner som skiller seg fra mengden. Utfør arbeidet raskere med funksjonsrike utgaver av Adobe Photoshop Extended, Illustrator og InDesign. Og utvid arbeidets rekkevidde ved å opprette interaktivt innhold med nye Adobe Flash Catalyst uten kode.
Mer informasjon om Creative Suite

Adobe Illustrator CS5

Vektorverktøyet som viser vei, her kan du Lage særegne vektorillustrasjoner for et hvilket som helst prosjekt. Adobe Illustrator CS5 brukes av profesjonelle designere verden over og sørger for presisjon og effektivitet takket være avanserte tegneverktøy, uttrykksfulle og naturlige pensler, en rekke tidsbesparende funksjoner og integrering med Adobe CS Live tjenester.Mer informasjon Illustrator cs5

Adobe Acrobat

Med Acrobat Dynamic PDF kan du koble til, samhandle og delta på kraftige nye måter. Effektiviser måten du arbeider på, samarbeid lettere og kommuniser på en slagkraftig måte. Acrobat Dynamic PDF er laget for å oppfylle behovene i dagens forretningsvirksomhet og hjelper deg å få gjort mer på en enklere, raskere og bedre måte.
Les mer om Adobe Acrobat / Standard / Pro / Extended

Adobe Photoshop Familien

Adobe Photoshop familien er trolig det beste miljøet man kan tenke seg for å leke med de digitale bildene og omforme dem til alt mellom himmel og jord, og for å vise dem frem på enestående måter. Adobe har et Photoshop-produkt som passer for hele familen.
Les mer om Adobe Photoshop Familien

Hjemmeside Adobe.com/no


Spar penger - kjøp nå