Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Damemote

Ricco Vero Concept Stores

Ricco Vero Concept Stores
Hjemmeside Ricco Vero Concept Stores

Hos Ricco Vero finner du kun Ricco Veros egne klær og selskapets produkter føres i en rekke klesbutikker og egne Concept Stores i Norge.

Riccovero - en stilfull norsk merkevare

Riccovero har gjennom god design, kvalitet og passform, kombinert med merkevarebygging blitt nå et av de aller best kjente merkevarene i Norge.

Her er noen av Riccovero utmerkelser

1999 Profilpris
2004 Kjersti Kvamme nominert til årets designer
2005 Kjersti Kvamme fikk på vegne av RICCOVERO WOMAN pris som en av de mest innovative kvinner.
2007 Nominert som årets tekstilbedrift Oslo Fashion Award i Oslo Konserthus 13. februar
2009 Årets Texcon leverandør

Riccovero blir svært ofte brukt i motereportasjer og det er de meget er stolte over. Mange forbrukere henvender seg til Riccovero etter å ha lest disse artiklene. I alle de år jeg har tatt bilder for Riccovero, så har de fleste av modellene vært så imponert over klærne at de har ønsket å kjøpe prøvene vi fotograferer. Riccovero har alltid brukt topp internasjonale modeller som er vant til å jobbe med de største designerne i verden, og disse modellene er naturlig nok rimelig kresne når det gjelder klær.
Reff: Morten Quale, fotograf.

Riccovero designteam
Riccovero designteam består av fem dyktige personer med stor kunnskap om det skandinaviske markedet. Flere av deres designere har internasjonale designbakgrunner fra både Milan og New York. Kombinert med en tett kunderelasjon er dette en god base for å kunne kreere kolleksjoner med suksess.

Hjemmeside Ricco Vero Concept Stores


Spar penger - kjøp nå