Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Damemote

Laredoute Fransk Mote

Laredoute Fransk Mote
laredoute Hjemmeside

La Redoute er et ledende internasjonalt moteselskap innen distansehandel.La Redoute har et bredt utvalg av klær, sko og hjeminnredning.

La Redoute mote på Fransk


Det finnes klær for hele familien som dame, herre og barn. Det som kjennetegner La Redoute er en eksklusiv stil med den franske ”touch”. La Redoute har faktis mer enn 150 forskjellige designere og har alltid en kjent gjestedesigner hver sesong har du kanskje sett. På nettet finnes det tusenvis av produkter og den oppdateres stadig med nyheter fra Frankrike. På laredoute.no finnes mange kjente varemerker som Levi´s, Pepe Jeans, American Vintage, Adidas og Reebok, samt flere egne prisgunstige varemerker.

 
La Redoute ser det som viktig å gjøre våre kunder fornøyd med kvaliteten på plaggene de selger. Derfor gjennomgår alle plaggene tester i deres laboratorier. Dette er et must for at en vare skal få være med i katalogen. Testene gjennomføres i hht ISO-standarder (International Standard Organisation) for å forsikre at høyeste kvalitet oppnås. Vasketester forsikrer f eks at fargene er holdbare og at plagget ikke krymper ved vask. Også holdbarhetstester som kontrollerer plaggets motstand mot slitasje og rift og sømmens holdbarhet gjøres.

For å bevise dette for deg som kunde merkes deres varer med ulike kvalitetsetiketter:

BEST
- er et tegn på ytterst god kvalitet. Kolleksjonen fra BEST består av materialer av høyeste kvalitet og har perfekt snitt og søm.

EKSTRA PRISGUNSTIG
- garanterer et vellykket kjøp. Dette merket har varer som oppfyller kravene på kvalitet, slitasje og holdbarhet i forhold til prisen.

MINI PRIS
- tilbyr moteriktige klær til absolutt laveste pris. MINI PRIS er det billigste i hver kategori, prisene er så lave at vi ikke kan senke de mer!

STOPP BRA KJØP!
- utmerker seg spesielt av lokkende priser på varer som er trendy, praktiske og, akkurat derfor, billige! Disse varene kommer garantert til å falle i smak.

LA REDOUTE ESSENTIELS
- Dette er ders merke med de uunværlige basisklærne, modeller og farger som alltid fungerer, til lave priser.

LA REDOUTE CRÉATION
- La Redoutes sylister har kapt en unik kolleksjon med pisgunstige klær og accessoirer. Det lille ekstra spesielt for deg.

NYHET!
- Er merkingen for deg som vil henge med i motens svingninger. Denne merkingen symboliserer at varen er ny hos La Redoute og er introdusert for å gjøre det enkelt for deg som vil være ekstra trendy


Spar penger - kjøp nå