Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Reiser

Dansommer Feriehus Danmark

Dansommer Feriehus Danmark
Dansommer Hjemmeside

Dansommer er en av Danmarks ledende og første formidlere af kvalitets og luksusferiehus. Sjekkpris her.

DanSommer Feriehus Danmark


Dansommer er en av Danmarks ledende og første formidlere af kvalitets og luksusferiehus. De har erfaring med utleie av feriehus gjennom mer enn 30 år, derfor vet de mye om kvalitet og behov. Deres filosofi er enkel: De tar utgangspunkt i leiernes, eiernes og samarbeidspartnernes behov.

 

Feriehusutleie gjennom mer enn 30 år
Slik har det vært siden virksomhetens adm. direktør Niels Nymark i 1976 grunnla det som dengang het "Jydsk Sommerhusudlejning" og senere, i 1979, fikk det endelige navnet Dansommer. Startskuddet var 425 sommerhus over hele Danmark og en halvtids ansatt. Det er siden blitt til mer enb 18.000 feriehus over hele Europa.

 

Sol over dansommer
"Jydsk Sommerhusudlejning" tok hurtigt en navnforandring til det mer internasjonale navnet dansommer. Samtidig fikk dansommer sin karakteristiske logo; den glade sol som skinner og smiler.

"Solen avspeiler lys, glede, varme, vennlighet, skandinavisk stil, ferie og forventninger. Og det er presis slik de ønsker at deres kunder skal oppleve dansommer," forteller Niels Nymark, som selv satt med bookinger daglig gjennom alle årene helt frem til 1990. Det personlige engasjement har smittet av overalt på virksomhetens viktigste ressurs - medarbeiderne!

 

dansommer "oppfinner" luksusferiehus
Likså viktig er det for dansommer å lytte til kundenes behov. Opp gjennom 1980 årene var det en tydelig tendens til et skift i leietakernes etterspørsel etter feriehus; fra enkle hus til lave priser, til kvalitetshus i høyere prisklasser. Som følge av dette fikk dansommer i 1985, som en slags test, 4 private sommerhuseiere til å oppføre hver sitt luksus-sommerhus med innendørs oppvarmet svømmebasseng på den Jyske Vestkyst. Erfaringerne herfra var entydige: Folk var henrykte over å kunne leie kvalitetsferiehus. Luksus-feriehus er siden blitt et kvalitetsbegrep hos dansommer, som så og si oppfant denne ferieformen, og siden har vært ledende på markedet. Den posisjon har di vært i stand til å fastholde, fordi de fortsatt ser det som vår fremste oppgave å lytte til kundernes behov.

 

Flere Europeiske land er med i katalogen
I 1991 gikk dansommer inn på det norske markedet for kvalitetsferiehus, og fra 1998 er kvalitetshus, herunder også poolhouse i Sverige, blitt en del av deres produkt. Dansommer har således eksportert poolhouse-konseptet til Norge og Sverige, og allting tyder på at suksessen med utleie av luksus-feriehus i Danmark gjentar seg på det norske og svenske marked. Dansommer har fra 2001 også kunnet tilby luksus-feriehus i en lang rekke øvrige Europeiske land.

Mere end 18.000 feriehus
I dag råder dansommer over mere end 18.000 feriehus i hele Europe

Sjekkpris på feriehus hos DanSommerSpar penger - kjøp nå