Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Reiser

KLM Royal Dutch Airlines

KLM Royal Dutch Airlines
KLM Hjemmeside

Det nederlandske flyselskapet KLM tilbyr reiser verden over. På hjemmesiden kan du booke flybilletter, hoteller og leiebiler.

KLM Lave flypriser til hele verden


KLM flyr mer enn 65 millioner passasjerer hvert år. Sammenslåingen av Air France og KLM betyr at de operer med mer enn 550 fly til 225 destianasjoner over hele verden med 2200 avganger daglig.

Fordeler med å fly med KLM
KLM's største fordel er deres fleksibilitet når det gjelder valg av avreise flyplass i tilegg til deres konkurransedyktige priser. Mellomlanding på Amsterdams flyplass Schiphol går raskt og effektivt. De har fantastiske tilbud til USA, Afrika, Asia samt alle de populære destinasjonene i Europa. Glem ikke at de har  Flying Blue lojalitets program i samarbeid med Air France som det er greit å notere seg.

Besøk KLM sin Hjemmeside og Sjekkpris

Hva KLM står for?
Sjekkpris har sjekket litt rundt, og kommet frem til at KLM står for Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, som direkte oversatt betyr Kongelig Luftfart Selskap. På engelsk heter KLM Royal Dutch Airlines. Flyselskapet ble etablert i 1919, og er det eldste flyselskapet i verden som fortsatt opererer under sitt opprinnelige navn. I 1989 etablerte selskapet et samarbeid med Northwest Airlines, i 1996 med Kenya Airways og senest i 2004 fusjonerte de med Air France. Til sammen tilbyr KLM og Air France i dag hele 250 destinasjoner verden rundt.


Spar penger - kjøp nå