Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Reiser

NordicChoicehotels - Bestille Hotell

NordicChoicehotels - Bestille Hotell
www.nordicchoicehotels.no

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotellkjede. Velg mellom over 170 hotell i det nordiske makedet.

Nordic Choice Hotels Scandinavia


Nordic Choice Hotels Scandinavia AS er en av Nordens ledende hotellkjeder med en årlig omsetning på over 6,2 milliarder kroner og over 9 200 ansatte.

De mener at fleksibilitet og frihet til å kunne velge mellom alternativer er noe av det viktigste de kan gi deres kunder. Derfor jobber de kontinuerlig med å finne nye, gode konsepter som gjør hverdagen enklere, mer effektiv og komfortabel for deg som er gjest hos dem.
Choice Hotels Scandinavia markedsfører nå over 170 hotell i det nordiske markedet under merkenavnene:

    * Comfort Hotel - Keep it simple
    * Quality Hotel - Smartere og enklere
    * Quality Resort Hotel - Noe å glede seg til
    * Clarion Hotel - Clarion Living - Not just staying
    * Clarion Collection Hotel - Among friends
    * Nordic Hotels
    * Nordic ResortSpille Golf

Vil du spille golf på en golfbane i Norges fjellområder, eller foretrekker du klipper og midtnattsol i Sverige eller vil du kanskje oppleve lyset i Skagen og spille på en av de flate grønne greenen i Danmark? Da kan sjekkpris anbefale Nordic Choice Hotels.
Deres golfpakker er rimelige og gjør reisen enkel. Alle pakkene inkluderer greenfee, overnatting og frokost. De fleste hotellene kan dessuten ordne matpakke til å ta med ut på banen. Clarion Collection-hotellene tilbyr både ettermiddagskaffe og kveldsbuffé.

Besøk deres hjemmeside for å vite mer.

Nordic Choice Hotels tilbyr gunstige avtaler til bedrifter som er storbrukere av hotelltjenester.

Deres bedriftsavtalerskal belønne hyppige forretningsreiser der bedriften benytter våre hotell. Jo mer du bor, dess flere og bedre fordeler ønsker de å gi deg. Dette gjelder enkle overnattinger så vel som ifm møter, kurs og konferanse.

De tilbyr en dynamisk prismodell som i vesentlig grad gir deg muligheten til selv å påvirke prisen. Prisene vil variere fra dag til dag avhengig av forventet etterspørsel. Derved kan du spare betydelige summer ved å bestille rom tidlig, eller ved å legge overnattingen til dager med mindre etterspørsel.  Dersom du bestiller via ders webside tilbyr de 15% rabatt på våre til enhver tid rimligste hotellpriser.Spar penger - kjøp nå