Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Reiser

Novasol Sommerhus Danmark

Novasol Sommerhus Danmark
Novasol Hjemmeside

Novasol - sommerhus til ferie i Danmark, Kroatia eller 19 andre land i Europa.

Novasol Feriehus


Det hele begynte for ca. 40 år siden 28. desember 1968 og den nystartede virksomhetens første produkt var hytteferie i Norge.
Fra et one man show i et kjellerlokale på Nørrebro har det daværende "Nordisk Ferie" utviklet seg til det nåværende NOVASOL Nordeuropas største virksomhet for utleie av sommerhus. Forskjellen mellom den gang og i dag er stor - og likevel er de vesentligste av Novasol prinsipper og holdninger fortsatt de samme.

I dag er NOVASOL et internasjonalt konsern med datterselskaper i en lang rekke land, adskillige service-kontorer på populære feriedestinasjoner samt flere hundre dyktige og engasjerte medarbeidere. NOVASOL er en del av Wyndham Worldwide-gruppen.Etter mer enn 40 år setter de fortsatt kunden i sentrum, og de fastholder de samme 3 begreper, som alltid har kjennetegnet Novasol, nemmlig kvalitet - service - troverdighet. I NOVASOL jobber med å skille seg  fra andre ved å yte en toppkvalitet, bedre og mer personlig service og en troverdighet som betyr at de holder dere ord. Derfor gjør vi mye ut av et tillitsfullt samarbeid med dere mange eiere av sommerhus, så de i fellesskap får hevet kvaliteten.

Novasol satser stort på å gi deres medarbeidere de beste arbeidsbetingelser, samtidig som de stiller store krav og forventninger, dermed fremmer de service overfor deres kunder, som de legger så stor vekt på. Forretningskonsept deres er å holde fast på deres kunder - uansett om vi snakker om eiere eller leiere av sommerhus.

Det skjer best gjennom troverdighet og ved hardt og målrettet arbeid etter deres prinsipp "det vi lover, det holder vi - og helst litt til".
Sjekkpris har selv booket Novasol flere ganger, og har noen ganger opplevd standarforskjell iforhold til havutsikt aircon fra hus til hus med samme pris. Så vi anbefaler at du leser godt igjennom beskrivelse av huset du skal leie hvis du ønsker eksempelvis havutsikt og aricon. Ofte måler Novasol prisen utfra kvadratmeter, og ikke standaren / beliggenhet opplever vi.

Besøk Hjemmeside Novasol


Spar penger - kjøp nå