Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Pakkereiser

Supersaver Bestill Billige Flybilletter

Supersaver Bestill Billige Flybilletter
Supersaver Hjemmeside

Supersaver er Norges store lavpris reiselivsside. Hos Supersaver kan du velge mellom 3500 flyselskap,hotell og leiebiler i en rekke land.

Supersaver Bestille Fly


I Februar 2005 Supersaver, Norges nye lavpris reiselivs website. Hosdem kan du velge mellom ca 3500 flyselskap, leiebiler i en rekke land, og over 30 000 hoteller i hele verden.
Du bestiller og betaler direkte på internett med ditt kredittkort, eller via din nettbank. Enkelt og trygt! Supersaver har bestillingsservice, men ingen reiserådgivning.Supersaver har heller ingen service på reisemålet som grisefester, reiseledere eller båtsightseeing. Supersaver besparelse er din lønnsomhet. Hos Supersaver finner du din reise til noen av Norges laveste priser.

Hvem er så Supersaver, Sjekkpris har sett nærmere på Supersaver:
Supersaver.no er en del av SRG (Svenske Resegruppen) sammen med Marco Polo Travel i Norge, og flere reisebyråer i Skandinavia.
Supersaver.no er en rendyrket online aktør der enkelhet og besparelser står i 100% i fokus.

Supersaver er en lavpris satsning hos SRG i Skandinavia, som på grunn av sin type "state of the art" teknologi og solide kjøpekraft med SRG i ryggen kan gi deg som kunde de beste prisene til enhver tid mener de selv.

Vi sier velkommen til Supersaver's verden av reisemuligheter og gode priser! sjekkpris hos dem i dag.

Supersaver Hjemmeside


Spar penger - kjøp nå