Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Restplasser

Reisefeber reisebyrå på nett

Reisefeber reisebyrå på nett
Reisefeber Hjemmeside

Bestill reisen hos Reisefeber ditt komplette reisebyrå på nett.Du får flybilletter, pakkereiser, hoteller, leiebil og mye mer.

Reisefeber Reisebyrå


Reisefeber.no er en komplett reisetjeneste som er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Med Internett som deres salgskanal kan Reisefeber.no tilby en langt mer oppdatert produkt portefølje enn tradisjonelle reisebyråer. Reisefeber legger også stor vekt på et redaksjonelt innhold som skal hjelpe kunden å orientere seg i markedet.

Tjenesten er en del av Skandinavisk Reisefeber som driver tilsvarende tjenester i Danmark og Sverige. Selskapet eies av Travelocity Europe.

Reisefeber.no har en egen utviklingsavdeling som arbeider med å holde tjenesten i forkant av utviklingen innen e-handel, og «ny media» teknologi generelt. De som har benyttet tjenesten siden starten i 1998 har fått oppleve transformeringen fra en enkel informasjonstjeneste til et komplett on-line reisebyrå. De som har kommet til underveis vil nok garantert oppleve at dette er en konstant pågående prosess.

Flights
Med deres samarbeid med mer enn 400 flyselskaper, kan Reisefeber tilby kundene deres reiser til alle hjørner av verden, til gode prisene.
Bestille Fly

Hotell.
Reisefeber sine partnere har 40 000 hoteller over hele verden, og sikrer at alle deres kunder har en god overnatting under sitt opphold  fra enkle turistklasshotell i store byer, til luksuriøst hotell med sin egen jacuzzi under åpen himmel.
Bestille Hotell

Leiebil.
Til de som ønsker å være i stand til å bevege seg fritt på ferie og nyte den lokale severdigheter, tilbyr Reisefeber også leie bil til en premium pris.
Bestille Leiebil

Arrangementer
Ønsker du å spare tid og penger, og få tilgang til vanskelig booket hendelser, Reisefeber tilbyr et bredt spekter av billetter. For de av dere som ønsker å se fotball, teater eller musikkonserter, har Reisefeber mye å tilby. Så hvorfor ikke bestille reiser og arrangementer samtidig?
Bestille Temareise

Besøk Reisefeber sin Hjemmeside

 


Spar penger - kjøp nå