Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Restplasser

ebookers Reisebyrå

ebookers Reisebyrå
ebookers Hjemmeside

Ebookers.no er en av Skandinavias største online reisebyrå og tilbyr flybilletter, leiebiler, hoteller og pakkereiser over hele verden

ebookers Reisebyrå


Deres forretningside

Ebookers er trolig et av Europas største Internettreisebyråer med kontor i 13 land etter hva vi kan se. Slik sjekkpris oppfatter deres forretningside er at det skal være enkelt, raskt og trygt å finne og bestille sin reise. De har spesialisert oss på å ha stort utvalg av flybilletter, leiebil, hotell og pakkereiser.

Hvem er så ebookers, vi sjekker...

ebookers Scandinavia AB (som består av ebookers.no,mrjet.se og mrjet.dk) er en del av ebookers, med virksomhet i 13 europeiske land. ebookers inngår i Orbitz Worldwide. Deres største investor er faktisk Travelport, et av verdens største og geografisk mest utbredde reiseforetak.

La oss se litt på trygghet og garanti, noe vi er meget opptatt av..

Vi ser at ebookers samarbeider med de fleste store flyselskapene og reiseleverandører av leiebil og hotell. Deres IATA-sertifiserte personell kontrollerer all billettering og alle billettutsendelser. Reisegaranti er stilt til Kammarkollegiet i Sverige og de oppfyller samtlige krav til bankgarantier og forsikringer. Når du bestiller fly hos ebookers inngår også beskyttelse mot flyselskapskonkurs i billettprisen fra og med 6. april 2009.

Så da anbefaler vi  sjekkpris på ebookers


Spar penger - kjøp nå