Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Reiser

Stena Line - Ferger Oslo til Danmark

Stena Line - Ferger Oslo til Danmark
StenaLine Hjemmeside

Skal du reise til Danmar vil vi anbefale å sjekke pris hos Stena Line, de har ofte gode tilbud til hele familen

Stena Line - Ferger 


Stena Line MiniCruise, Kroferier, Legoland m.m. Eksklusive tilbud hos Stena Line. Finner du her.

Stena Line har mange forskjellige tilbud og alternativ til deg. Stena Line har da Spesialtilbud, Barnas Båt, The Reef familieferie, Bilferiepakke i Europa, Legoland, Kurs og konferanse muligheter og rett og slett en flott Cruise overfart dit du måtte ønske å reise. Om bord kan du spise deilig mat i stenaline's flotte restauranter inspirert av mesterkokken Arne Brimi.Oppleve konserter med dyktige artister, shoppe til taxfree-priser og slappe av i Velvære senter med aromaterapi, fotpleie, hudpleie, manikyr eller hårklipp

Besøk Stena Line sin Hjemmeside

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRfByFZFDDQzIS2B20IaGi398BJ8pbxKdit6HQWhdJ0Tq8wi5c&t=1&usg=__sihyUcgKg0aev0pgTpzQ6C1KwOQ=

Kort inforamsjon om Stena line

Stena Line AB er et av verdens ledende og største fergeselskap, og opererer 36 skip på 18 fergelinjer i Skandinavia, og rundt Storbritania.

Stena Line AB oppnådde i 2007 en omsetning på ca 9,5 milliarder Svenske Kroner. Totalt hadde vi over 15,9 millioner passasjerer, 3 millioner biler, og 1,8 millioner fraktenheter om bord på våre skip.Stena Line AB eier også Scandlines AB som trafikkerer 4 linjer fra sør i Sverige til Danmark og Tyskland. Scandlines AB fraktet i 2004 9,6 millioner passasjerer, 1,7 millioner biler og 532 000 fraktenheter. Stena Lines norske datterselskap har kontorer i Oslo. Stena Line Norge A/S har det totale linjeansvaret for Oslo-Frederikshavn ruten, i tillegg til salgs- og markedsføringsansvar for hele selskapets rutenett på det norske markedet.

I 2004 hadde linjen Oslo-Frederikshavn 591.000 passasjerer, en økning på hele 7% i forhold til året før, og det største antall passasjerer noensinne.

Besøk Stena Line sin Hjemmeside


Spar penger - kjøp nå