Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Reiser

Travelstart Reisebyrå

Travelstart Reisebyrå
Travelstart Hjemmeside

Travelstart er markedets mest komplette internettreisebyrå takket være sin omfattende flydatabase og en av Europas største hotelleverandører.

Travelstart Reisebyrå


Travelstart er et av Norges største reisebyråer på Internett. De elsker det vi gjør, og de syns reisebransjen er et godt sted å være. Mennesker liker det, de blir glade og lykkelige av å reise. Hos Travelstart bestiller du ikke bare flybilletter, men også hotell, pakkereiser og leiebil. Du kan også la deg inspirere av Travelstart fantastiske korrespondenter som blogger for dem fra alle verdenshjørner.

Vi har sett litt på historien til Travelstart


Travelstart ble dannet i 1999 av enteprenøren Stephan Ekberg. Foretaket så for første gang dagens lys i et gammelt kaffebrenneri i Malmø, og har i årenes løp hatt en eksplosjonsaktig vekst. Kontorer er åpnet over hele verden, og 1. februar 2010 var det tid for Travelstart å gå inn i en ny fase. På denne datoen kjøpte reisebyråkonsernet European Travel interactive (eTRAVELi) opp Travelstarts europeiske virksomhet. eTRAVELIi eier nå den europeiske virksomheten i Travelstart. Det skal bli svært spennende å se hvor langt våre nye vinger kan bære Travelstart .

Travelstart  vet at handel via Internett noen ganger kan føles upersonlig og ansiktsløs. Dette vil Travelstart forandre på, og det er en av grunnene til at du finner ansiktet til autentiske personer på deres hjemmesider. Travelstart  jobber stadig med å gjøre bestilling av reiser enklere for deres kunder, og de kommer aldri til å slutte å prøve å forbedre seg.

Besøk Travelstart


Spar penger - kjøp nå