Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Reiser

Widerøe Flybilletter & Hotell

Widerøe Flybilletter & Hotell
Hjemmeside Widerøe

Widerøe er et flyselskap som har over 350 daglige avganger til 36 destinasjoner i Norge og 6 destinasjoner i Nord-Europa

Widerøe Flybilletter, Hotell og Leiebil

Sjekkpris har sett litt nærmere på selskapet  Widerøe og ser at den 19. februar 1934 stiftet Viggo Widerøe sammen med fire entusiastiske venner Widerøe's Flyveselskap A/S på Ingjerstrand utenfor Oslo. De første årene, frem til krigsutbruddet, var virksomheten knyttet til taxi, ambulanse, skole og fotoflyvning.

Fra 1950-årene økte aktiviteten betraktelig, og sjøflyruter i Nord- Norge bidro med de største inntektene sammen med verksted- driften på Fornebu. Sjøflyaktiviteten ble erstattet av landflyruter etter at myndighetene besluttet å etablere kortbaneflyplasser i distriktene. I 1968 ble de fire første åpnet på strekningen mellom Bodø og Trondheim.

I 1970 ble Widerøe reorganisert, da selskapet ønsket å spille en ledende rolle i utviklingen av flyruter i distriktene. Forretningsidéen om rendyrket rutedrift ble realisert blant annet ved tilføring  av ny kapital, noe som ga selskapet sterk vekst. Den kontinuerlige utviklingen som har foregått siden, har gjort Widerøe's Flyveselskap til en betydelig transportør i distrikts-Norge. Selskapets rutenett er i dag dobbelt så omfattende som det samlede innenlandske rutenettet til SAS Norge som vi mener er meget imponerende i Sjekkpris.

Flybilletter, hotell og leiebil i Norge og ut i verden. Bestill hele reisen hos Widerøe

Nå kan du fly med Widerøe så mye du vil fra 2775,- Fly ubegrenset i 14 dager med Norge Rundt billetten.Spar penger - kjøp nå