Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Reiser

STS Alpereiser - Bestill Skireiser

STS Alpereiser - Bestill Skireiser
STS Alpereiser

STS Alpereiser er Nordens største arrangør av reiser til Alpene. Her kan du bestille gode pakkeløsninger med hotell, fly og heiskort til alpene. STS driver hele fem hotell i Bad Gastein, Østerrike.

STS Alpereiser

STS Alpereiser er Nordens klart største arrangør av skireiser til Alpene. Deres konsern preges av stabilitet, ansvar og erfaring. Som sikkerhet for sin reisevirksomhet har de selvsagt stilt en garanti til Reisegarantifondet. STS Alpereiser sin fremgangsfilosofi er enkel; De tilfører alltid noe ekstra, de gir sine gjester mer for reisepengene. De selger sine reiser per. telefon, men du kan også bestille din reise på internett og hos mange reisebyråer i Norge. Konsernet (inkl. hotellvirksomheten) har ca. 350 ansatte i vintersesongen. Les mer

STS Alpereiser driver hele fem hotell i Bad Gastein, Østerrike. Hotel Salzburger Hof, et av Alpenes mest kjente hotell, Hotel Post , som er Alpenes nye designhotell, helt nyrenoverte Hotel Wildbad, koselige Hotel Gisela samt nye lukseriøse Villa Orania.


STS Alpereisers målgruppe er skifrelste skandinaver som prioriterer snøsikker skikjøring, komfortabelt bosted og god service. Ca. 80 prosent av STS Alpereisers gjester bestiller sine reiser med Spesialpakke dvs. at man har bosted, frokost, treretters middag og heiskort inkludert i reisens pris. Flere og flere familier velger å reise med STS Alpereiser, siden de har rause familierabatter.Les mer


STS Alpereiser har dessuten snøgaranti på samtlige reisemål. Å bo nær sentrum og heis er også STS Alpereisers forretningsidé. De er overbevist om at de aller fleste gjestene foretrekker å bli oppvartet på sin ferie, å slippe å vaske og å lage mat. Denne filosofien er en viktig årsak til STS Alpereisers framgang på skireise-markedet.

STS Alpereiser er også en av Norges ledende konferansearrangører. Over 3.000 personer deltar hvert år på konferanse eller møter hos STS Alpereiser i Alpene. På Hotel Salzburger Hof er alt lagt til rette for profesjonelle konferanser.


Som sikkerhet for sin reisevirksomhet har STS Alpereiser selvsagt stilt en garanti til Reisegarantifondet.

Hjemmeside STS Alpereiser.noSpar penger - kjøp nå