Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Shopping

Apple Store - iphone,mac & ipod

Apple Store - iphone,mac & ipod
Hjemmeside til AppelStore

Apple Store har mange nye og spennede produkter og har nå blir  til ett av de mest spennende  selskapene i verden.

Appel Store Norge


Opplev den store Apple-verdenen i Apple Store. Handle Apple-maskiner, sammenlign iPod og iPhone modeller og oppdag tilbehør og programvare fra Apple.
Takket være sine nyskapende produkter er Apple et av de mest spennende og velrenommerte merkene i verden.

Mac-familien omfatter den nyeste serien med presisjonsbygde og kraftige MacBook Pro-maskiner, nå rimeligere og med de nye 13- og 15-tommersmodellene og en oppdatert 17-tommersmodell, verdens tynneste bærbare datamaskin – MacBook Air – kraftigere og rimeligere, 13-tommers hvit MacBook på 2,13 GHz og den nyeste iMac-en med mer hukommelse og bedre lagringsplass. Apples iPod-serie inkluderer iPod nano, iPod touch og iPod shuffle på 4 GB og med VoiceOver-teknologi.

Pluss..Studenter og lærere kan også bruke Apples eksklusive utdanningsrabatt til å spare opptil 8 % på Mac-er og opptil 80 % på Apple-programvareprodukter.

Apple Online Store har et fantastisk utvalg av EKSKLUSIVE tilbud, inkludert: gratis lasergravering, gaveinnpakning, eksklusiv iPod (PRODUCT) RED, Mac-konfigurering, gratis frakt på alle bestillinger over NOK 1.038, og gavelevering over landegrensene.


 

Mer infomasjon om Appel sine produker kan du lese om HER


Spar penger - kjøp nå