Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Shopping

Bladkongen - Magasiner & Blad

Bladkongen - Magasiner & Blad
Hjemmeside Bladkongen

Bladkongen.no er Norges største nettsted for bestilling av magasiner og blader.

Bladkongen Magasiner & Blad


Hos Bladkongen.no kan du bestille norske og internasjonale blader og magasiner til opptil 70% lavere pris enn andre steder. Bladkongen.no har hundrevis av forskjellige blader i sitt sortiment og her kan du kjøpe både kjente utenlandske magasiner som Time, GQ og National Geographic til de mer kjente norske bladene fra Hjemme Mortensen, Bonnier og andre.

Vi har sett litt nærmere på Bladkongen


Bladkongens forretningsidé er å samle alle magasiner og ukeblader på ett og samme sted. Dette fordi du som kunde skal få et oversiktlig bilde over hvilke blader som finnes innenfor de forskjellige kategoriene. Noe som gjør det enkelt å få tak i akkurat det bladet som passer deg og din interesse best.


På bladkongen.no kan du bestille abonnement på både norske og utenlandske blader. Du kan bestille et abonnement til deg selv, eller du kan velge å gi det bort som en gave.


Bladkongen.no arbeider kontinuerlig med å finne nye samarbeidspartnere, både norske og internasjonale forlag. Dersom vi mangler ditt favorittmagasin, gi dem en tilbakemelding og de vil gjøre sitt beste for å få dette inn i sortimentet deres.


Bladkongen.no eies og drivs av Mediafy Magazines AS som igjen inngår i konsernet Medieutveckling Sverige AB. Medieutveckling ble opprettet i 2001 og er et markedsføring og salgsselskap som retter seg mot Sveriges forlag. Forretningsidéen bak Medieutveckling er å skape større rekkevidde og et høyere opplag av magasiner, dette uten å bruke forlagenes ressurser.

Besøk Hjemmeside Bladkongen


Spar penger - kjøp nå