Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Blomster

EuroFlorist Bestille Blomster

EuroFlorist Bestille Blomster
EuroFlorist Hjemmeside

EuroFlorist er europas største organisasjon for blomstertjenester og er banebrytende på nett når det gjelder salg av blomster. Bestill blomser på nett gjennom Euroflorist

EuroFlorist Blomster


EuroFlorist er Europas største organisasjon for blomstertjenester med 9 700 blomsterbutikker  i land som Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Holland, Belgia, Luxemburg, Frankrike og Østerrike. For leveranser utenfor Europa samarbeider de med nettverket Teleflor International som omfatter mer enn faktisk 54 000 blomsterbutikker over hele verden.

Litt dårlig tid ? , ja så sender Euroflorist blomster samme dag du bestiller

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSjL119gTIeYiCrQVtkxnKKvSN4I3E7MGEBcbtA5G6dlqMPdiA&t=1&usg=__DDAusB4AspaWXsIAqAKaUcyCQDk=

Når du sender blomster, garanterer Euroflorist topp kvalitet på alle friske blomster som roser, tulipaner og årstidens blomster fra alle våres 9.700 tilsluttede florister. Når du sender blomster, tilbyr de leveranse samme dag av buketter, blomsterdekorationer, blomstrende planter og gaver til nesten ethvert sted i Norge.

Send blomster til dine venner, familie eller kjæreste. Send blomster til en fødselsdag, begravelse eller til en annen spesiell anledning, eller send blomster bare for at si Takk. Siden 1982 har våre kunder brukt EuroFlorist til å sende blomster og gaver. De tilbyr deg en pålitelig service når du ønsker å sende blomster. EuroFlorist nettverket har som nevt tidligere 54.000 blomsterbutikker rundt om i verden. Så når du sender blomster utenfor Europa tilbyr vi deg det mest pålitelige florist nettverk i verden. Med 28 års erfaring i å levere topp kvalitet av friske blomster og gaver, tilbyr de deg absolutt tilfredshet på alle blomster ordre.

Bestille blomster


Spar penger - kjøp nå