Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Shopping

CDON - Film, Bøker, spill og Musikk

CDON - Film, Bøker, spill og Musikk
Besøk www.cdon.com

CDON Nordens største nettbutikk for musikk, film og spill til beste pris med raske leveranser. Sjekkpris på  millioner av titler av DVD-filmer / Blue-Ray filmer og musikk.

CDON - Multimedia Shop


CdOn tilbyr deg det beste av musikk, film, spill, bøker og hjemmeelektronikk på dine vilkår, det har de gjort siden starten i 1999. Deres musikksortiment består av CD-plater og nedlastinger som du kan prøvelytte til. Du kan kjøpe eller leie DVD-filmer, eller leie bredbåndsfilm. Når du handler hos CDON.COM ønsker de å gi deg morsom og spennende opplevelse. Noe vi i sjekkpris.no støtter fult ut.

Cdon opplever vi har alltid prisgunstige nyheter, kampanjer og spesialtilbud. De kan tilby fordelaktige priser fordi vi er Nordens største innkjøper og får veldig gode innkjøpspriser. De gjør også alt de kan for å holde utgiftene deres nede, med f.eks. et stort sentrallager, men uten dyre butikklokaler.

Besøk CDON Hjemmeside HER

Kunder uttalelser fra CDON

"Når jeg skal kjøpe spill til PS3'en min, eller shoppe DVD'er, eller skal kjøpe mobil, pleier jeg alltid å gå på CDON.no først. De har ofte de beste prisene i byen, får inn titlene med en gang de slippes (noen ganger kommer de inn før), og har billig shipping til 29 kroner (uansett hva du bestiller). Fra CDON sjekker jeg videre på et par andre butikker (blant annet Absolutt Spill -- kjempebra sted!), men ender ofte med å komme tilbake til CDON hvor jeg fullfører kjøpet (fordi de er billigst/best).

Jeg kjøpte nettopp ny mobil, og etter å ha sjekket endel rundt, så cruiset jeg innom CDON og gjorde et kjapt søk der også. 10% billigere enn andre steder! Et par tastetrykk, et knalltilbud på to bra DVD'er når du bestiller for mer enn 300 kr, og jeg fikk både filmer og telefon i løpet av 3 dager. Frakt var 29kr (alltid det). Disse gutta er flinke. Fortsett med det, så vil jeg alltid være kunde hos dere."

Besøk CDON Hjemmeside HER


Spar penger - kjøp nå