Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Foto

Photobox

Photobox
no.photobox.com

PhotoBox finnes i dag i 15 forskjellige land i Europa og har over 11 millioner brukere.

PhotoBox ble startet i 2000 og kom til Norge i Desember 2010. PhotoBox finnes i dag i 15 forskjellige land i Europa og har over 11 millioner brukere.

Photobox tilbyr tjenester som sikker lagring av bildene dine, muligheten til å dele bilder med venner og bekjente, samt muligheten til å redigere bildene dine på nettet. I tillegg dette har de et bredt sortiment av fremkallingsalternativer med høy kvalitet, rask levering og mange originale fotoprodukter – som fotobøker, fotokalendere, bilde på lerret, krus, t-shirt med bilde på og mye, mye mer.

 

Photobox  sin misjon er å stadig kunne tilby innovative produkter og tjenester, samtidig som de opprettholder sin sterke tradisjon med høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

 

Engasjement

Photobox sin ambisjon er å tilby deg et stort utvalg av innovative produkter og tjenester, samtidig som Photobox  fortsetter å levere produkter med ypperste kvalitet til konkurransedyktige priser. Photobox engasjerer seg i å ta hånd om miljøet, noe de viser ved å blant annet behandle og resirkulere avfallet vårt, i tillegg til at Photobox bruker giftfrie produkter i produksjonen. For deres engasjement for miljøet har vi bli tildelt sertifikatet Imprim'Vert av det Franske Handelskammeret. Videre samarbeider Photobox med NSPCC for å stoppe vold mot barn.

 

Levering

PhotoBox leverer til hele landet – samt Europa og de fleste land i resten av verden om dette skulle være ønskelig. Som kunde kan du velge mellom standardlevering via posten eller Expresslevering via DHL.

 

Betaling og sikkerhet

PhotoBox garanterer sikker betaling på nett ved bruk av 3D Secure. Photobox tilbyr betalingsalternativene: VISA, MasterCard, Maestro, Visa Electron og PayPal.Spar penger - kjøp nå