Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Shopping

Kundemail - egne nyhetsbrev

Kundemail - egne nyhetsbrev
Hjemmeside kundemail.no

Nyhetsbrev og  E-postmarkedsføring er et effektivt verktøy som alle kan ta i bruk meget enkelt med kundemail.no

Du lager en profesjonell e-post på minutter

Med kundemail.no kan enkelt lage Nyhetsbrev / E-postmarkedsføring. Kundemail.no verktøyet kan brukes på en rekke forskjellige måter, både innen markedsføring, salg, undersøkelser, pressemeldinger eller bare som en hyggelig sommerhilsen til dine kunder. En e-post består av ferdige maler som du står fritt til å sette sammen på din egen måte, gjennom en "dra og slipp" funksjonalitet. Dette gjør Kundemail.no ekstremt enkelt å bruke. De ferdige malene består av ulike kombinasjoner av tekst og bilde, og bildene du laster opp skaleres automatisk i riktig størrelse.

Lav kostnad i forhold til tradisjonell markedsføring
Sammenlignet med annen markedsføring, er e-post markedsføring veldig rimelig. Flere og flere ser nå på det som en selvfølge at kampanjer og annen informasjon også kommer som e-post, og da bør det også komme med et profesjonelt utseende.

Avansert statistikk som gir målbare resultater
Etter en utsendelse får du en oversiktlig rapport på hvordan responsen har vært. Her kan du lese hvor mange som har lest e-posten, hvilke lenker som klikkes på og hvem som klikker på hva. På denne måten kan man enkelt se hvilke deler av en utsendelse som faller i smak hos dine mottakere.

Det er GRATIS å registrere seg i Kundemail.no
Når du registrerer deg via skjema under, vil du få direkte tilgang til alle funksjoner, og du kan sette i gang umiddelbart. Du kan ha opptil 10 mottakere på et gratis abonnement. ønsker du å sende ut til flere, kan du enkelt oppgradere ditt abonnement fra måned til måned uten bindingstid.

Hjemmeside Kundemail.no


Spar penger - kjøp nå