Spar tid og penger ved å sammenligne tusenvis av produkter og tjenester
Feire Super Mario Bros™ 25 bursdag med Wii og Nint

Shopping

Scandic Hotels

Scandic Hotels
Hjemmeside Scandic Hotels

Scandic er Nordens ledende og mest anerkjente hotellkjede med rundt 150 hoteller og 30.000 rom.

Scandic Hotels


Scandic gjør reiser enkelt og tilgjengelig for alle. Scandic er Nordens ledende hotellkjede med 158 hoteller i ti land. De er totalt 6 600 medarbeidere som gjør reising komfortabelt og mulig for mange mennesker. Gjestene deres kommer fra hele verden og besøker Scandic både som ferie- og forretningsreisende.

Scandics' forretningsidé

"Scandic utvikler og driver hoteller i Europa under eget varemerke. De hjelper deres gjester med å få fornyet energi, på en enkel og lett tilgjengelige måte"
Målet deres er å hjelpe Scandics gjester å lade batteriene og bidra med fornyet energi ved å ha en ukomplisert væremåte og ved å tilby et enkelt og tilgjengelig opphold for alle. Det gjør de blant annet ved å forenkle rutinene deres, tilby hoteller på steder som mange mennesker reiser til og ved å ta hensyn til gjester med forskjellige behov.


Verdt å vite:
Første hotell: 1963
Antall hoteller: 158
Antall hotellrom: 29 663
Landene: Sverige, Danmark, Finland, Norge, Litauen, Estland, Tyskland, Nederland, Belgia og Polen.
Medarbeidere totalt: 6 600

Selv om Scandic har gode priser på sine hoteller rundt omkring i Europa så SjekkPris uansett hos andre hotell kjeder så du er sikker på at du finner akkurat det hotellet du er ute etter - til riktig pris!


Spar penger - kjøp nå